Log in
X

Company Name

APPK - Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit Kosovë

Phone Number

038/554-155 dhe 038/554-166

Company Place

Prishtinë

Ftese per shprehje interesimi: "Përshtatja e kualifikimit dhe punësimi në Gjermani"

Ftese per shprehje interesimi: "Përshtatja e kualifikimit dhe punësimi në Gjermani"

Information

Publish Date

09.08.2019

End Date

19.08.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Email: hr@appk.org

Tel.  +383 (0) 38 554 155, Mob. +383(0)44 50 76 28, Rr/Str. Rexhep Krasniqi nr.59,10000 Prishtinë,
Republika e Kosovës, www.appk.org, www.facebook.com/appkorg

Expired

Share

Advertising