Log in
X

Company Name

Durmishi SHPK

Phone Number

049693333

Company Place

Prishtinë

Arkitekt/e, Menagjer

Arkitekt/e, Menagjer

Information

Publish Date

09.08.2019

End Date

30.08.2019

Categories

Arkitekturë | Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania DURMISHI SHPK, hap konkurs ne sektorin e shitjes dhe ofertave per keto pozita:

1. Arkitekt/e,

2. Menagjer.

Për pozitat kandidati-ja duhet t'i plotësoj këto kushte:

  • Te kete aftesi komunikative,
  • Te njoh programet basike per pregatitjen e ofertave,
  • Te posdeoj patent shofer,
  • Te jet i gatshem te punoj nen presion dhe jasht orarit te punes.

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: quadrat@durmishi.eu ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (te Hotel EMERALD) Veternik Prishtine, kontaktoni ne telefonin: 049 693 333.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook