Log in
X

Company Name

Intrade

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitës Ambulant

Shitës Ambulant

Information

Publish Date

09.08.2019

End Date

23.08.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Intrade", shpall konkurs për:

Shitës Ambulant

Detyrat
• Të jenë të shkathët, fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjes;
• Duhet të jenë të vetë-organizuar dhe të kenë iniciativë;
• Duhet të kenë njohuri bazike të tregut, artikujve dhe brendeve që dominojnë;
• Të kenë aftësi prezantuese të artikujve dhe shërbimeve që ofron kompania;

Kualifikimet
• Te kete provoje Pune si shites ambulantiv;
• Minimalisht shkollimi i mesëm i përfunduar;
• Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
• Patent shoferi i kategorisë B.

Tjera:
Dokumentacioni i nevojshëm: CV-ja në gjuhën shqipe me fotografi dhe titulli për të cilin aplikoni.

Dokumentacioni i kërkuar duhet të dërgohet në adresën elektronike: intradeshpk@gmail.com më së voni deri me datën 23.08.2019.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising