Log in
X

Company Name

AUTO ZONE

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Punëtorë Teknik - Praktikant (3)

Punëtorë Teknik - Praktikant (3)

Information

Publish Date

09.08.2019

End Date

20.08.2019

Categories

| Praktikë

Job Places

Prishtinë | Prizren

Job Description

KONKURS PUNËSIMI

AUTO ZONE - është kompani e cila zhvillon aktivitet tregëtar në fushën e pajisjeve dhe dekoreve të veturave dhe operon në dy qendrat kryesore të Kosovës në Prishtinë dhe Prizren. Ofron kushte bashkëkohore për klientët dhe të punësuarit.

Pozita e punës:

 • Punëtorë Teknik - Praktikant (2 pozita) - Prishtinë
 • Punëtorë Teknik - Praktikant (1 pozita) - Prizren

Përshkrimi i Punës:

 • Shërben klientët me produktet tona
 • Informon për kërkesat e klientëve
 • Zbaton detyrat e dhëna nga mbikqyrësi
 • Orari i punës me ndërrime
 • Kohëzgjatja e orarit 8 orë pune

Kualifikimet e kërkuara

 • Së paku shkollimi i mesëm i përfunduar
 • Përvojë pune sipas pozitës
 • Të posedojë aftësi të mira komunikuese
 • Aftësi për të punuar në ekipe


Të gjithë të interesuarit të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara mund të na kontaktojnë duke derguar te dhenat personale, numrin e telefonit dhe informata mbi pervojen e punës në e-mail adresën e kompanisë: autozonecenter@gmail.com.

Konkursi është i hapur deri me 20 Gusht 2019.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook