Log in
X

Company Name

Pasta Fasta

Phone Number

049/430-113

Company Place

Prishtinë

Shankiste Femra (6)

Shankiste Femra (6)

Information

Publish Date

08.08.2019

End Date

23.08.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pasta Fasta

Konkurs

Rekruton 6 Shankiste

Pergjegjesite:
  • Shërbim i pastave me korrektesi,
  • Mirëmbajtje e vendit te punës,
  • Fleksibilitet dhe miresjellje me klientin.
Orari 8:00-16:00 dhe 16:00-00:00, pauza gjatë ditës me ushqim në pasta, paga 250€.

Tri lokacionet jane te hapura: Shesh, Ulpiane dhe tek Rruga B.
 
Per aplikim: 049/430-113.

Expired

Share

Advertising