Log in
X

Company Name

Visita Travel

Phone Number

Company Place

Mitrovicë

Agjent/e i shitjes së aranzhmaneve turististike (1), Agjent/e i shitjes së avio biletave (1), Praktikant (2)

Agjent/e i shitjes së aranzhmaneve turististike (1), Agjent/e i shitjes së avio biletave (1), Praktikant (2)

Information

Publish Date

08.08.2019

End Date

22.08.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Mitrovicë

Job Description

VISITA TRAVEL zyra ne MITROVICE

Vende të lira pune:

1.  Agjent/e i shitjes së aranzhmaneve turististike,
2. Agjent/e i shitjes së avio biletave,
3. Travel Agent - 2 Praktikante me 50% pagesë.

Detyrat:

 • Asistim në aranzhim të pushimeve,
 • Asistim në rezervim të avio-biletave,
 • Asistim në rezervim të hoteleve,
 • Asistim dhe menaxhim te rrjeteve sociale,
 • Komunikim i rregulltë me kientë dhe partner.

Kualifikimet:

 • Njohuri të sistemit Amadeus (e preferuar),
 • Njohuri te gjuhes Angleze (e preferuar),
 • Njohuri te gjuhes Turke (e preferuar),
 • Preferohet të ketë përfunduar, ose të jetë në përfundim të studimeve,
 • Të jetë komunikativ dhe bashkëpunues,
  Aftësi të mira të drejtshkrimit në gjuhën shqipe,
 • Aftësi të mira të drejtshkrimit në gjuhën angleze (e preferuar),
 • Të jetë kreativ/e dhe me vetë iniciativë,
 • Të ketë njohuri për mediat sociale,
 • Përshtatje dhe fleksibilitet në ambientin e punës,
 • Aftësi të punojë dhe të përballojë presionin që mund të shkaktojë puna,
 • Të ketë ambicie për avancim në karrierë,
 • Aftësi për të punuar pa mbikëqyrje,
 • Shkathtësi bazike kompjuterike.

A je ti ajo apo ai qe po e kerkojme?  Nese po, te lutem dergoje CV-ne dhe nje leter motivuese deri me 20 GUSHT 2019 bashke me deshmite per kushtet e lartkerkuara ne:
visita.travel@hotmail.com

Expired

Share

Advertising