Log in
X

Company Name

Gama EUROPHARM

Phone Number

049 543 435

Company Place

Prishtinë

Farmacist Përgjegjës

Farmacist Përgjegjës

Information

Publish Date

08.08.2019

End Date

19.08.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Gama Europharm sh.p.k shpall konkurs per nje vend te lire pune.

POZITA: FARMACIST PERGJEGJES

Kandidatet duhet te plotesojne kushtet si me poshte: 

  • Te jene te diplomuar ne farmaci dhe te posedojne licensen e punes
  • Te kene njohuri te gjuhes angleze (preferohet dhe gjuha franceze )
  • Te kene pervoje te punes ne ceshtje rregullative dhe per farmakovigjilence
  • Eksperienca eshte perparesi

Vetem kandidatet e perzgjedhur do ftohen ne interviste. 
Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email: geuropharm@gmail.com

 

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook