Log in
X

Company Name

Beni Dona Plast sh.p.k.

Phone Number

038500893

Company Place

Prishtinë

Ëmbeltorist/e

Ëmbeltorist/e

Information

Publish Date

07.08.2019

End Date

15.08.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Shoqëria “Beni Dona Plast” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, me numër unik identifikues:810545981, adresa: Rr. Imzot Nikë Prelaj pn. Ulpianë Prishtinë duke u bazuar në dispozitat e nenit 8 të Ligjit të Punës, Ligji Nr.03/L- 212. Statutin e Shoqërisë dhe nenin 7 të Aktit të Brendëshëm për Marrëdhënije Pune publikon këtë:

KONKURS

Per vende të lira pune në këte njësi punuese : “Beni Dona Plast” sh.p.k, Prishtinë

  • Ëmbeltorist/e

Kandidatet e interesuara për aplikim për Ëmbeltorist/e duhet ti plotësojnë këto kushte:

  • Kualifikim përkatës shkollor,
  • Përvojë të punës

Aplikacionet merren dhe së bashku me CV dhe referenca dorëzohen në këte adresë: Shoqëria “Beni Dona Plast” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, Rr. Imzot Nikë Prelaj pn. Ulpianë – Prishtinë, objekti Beni Dona ,kati 4,te njejtat mund të dorëzohen edhe në e-Mail adres: aplikobenidona@hotmail.com

Telefoni Nr: 038 500 893

Konkursi është i hapur 8 (Tetë) ditë, duke llogaritur nga dita e publikimit.

Mirëpresim aplikacionet tuaja.

Shkarko Aplikacionin

Expired

Share

Advertising