Log in
X

Company Name

Koral Invest

Phone Number

+383 45 399 990

Company Place

Prishtinë

Inxhinier i Ndërtimtarisë

Inxhinier i Ndërtimtarisë

Information

Publish Date

07.08.2019

End Date

14.08.2019

Contact Person

Categories

| Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs për Inxhinier të Ndërtimtarisë

 

Pozita:         Inxhinier i Ndërtimtarisë (Drejtimi: Kontruktiv)

Edukimi:      Së paku niveli Bachelor.

Përvoja:       Mbikqyrje dhe menaxhim në ndërtim të lartë së paku 2 vite.

Programet:   AutoCAD, Toëer, ArmCAD.

CV-të me referenca duhet të dërgohen me e-mail në: berati@koralgroup.com

Kontakt: +383 45 399 990

Afati i fundit për aplikim është 15 Gusht 2019.

Për intervistë ftohen vetëm kandidatët që i plotësojnë kriteret.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook