Log in
X

Company Name

Kosova Education Center (KEC)

Phone Number

+381 38 244 257

Company Place

Prishtinë

Praktikant (2)

Praktikant (2)

Information

Publish Date

06.08.2019

End Date

16.08.2019

Categories

Praktikë

Job Places

Prishtinë

Job Description

FTESË PËR APLIKIM

Pozita: Praktikant (2 pozita), në Programin ASSET “Përkrahje adoleshentëve pas mësimit të rregullt” të USAID-it

Punëdhënësi: Qendra për Arsim e Kosovës (KEC)

Data e fillimit të angazhimit: 02 shtator 2019

Data e përfundimit të angazhimit: 29 shkurt 2020

Përshkrimin e plotë të detyrave të punës mund ta shkarkoni këtu: http://kec-ks.org/punoni-me-ne/

Me rastin e aplikimit duhet të dërgoni CV-në tuaj dhe letrën motivuese në email adresën hhasimja@kec-ks.org deri më 16 gusht 2019, 24.00h.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen. Përzgjedhja e kandidatëve do të bëhet në bazë të kritereve.

Expired

Share

Advertising