Log in
X

Company Name

Hera Rooftop

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Kamarier (3)

Kamarier (3)

Information

Publish Date

06.08.2019

End Date

20.08.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hera Rooftop shpalle konkurs per – 3 Kamarier

Përgjegjësitë e kamarierit:
-përfshijnë mirepritjen dhe shërbimin e klientëve,
-ti jap klientit informacione të detajuar mbi menutë.

Kamarieri duhet të bashkëpunoj vazhdimisht me kuzhinë në mënyre që të jetë në gjendje ti propozoj apo rekomandoj klientëve pjata të ndryshme që ju përshtatën shijës së klientit, nëse klienti ka vështërsi të vendos vetë.
Kamarieri duhet të jetë fluent në gjuhën angleze.
Kamarieri duhet te këte experiencë pune në restorane serioze.

Restauranti gjendet ne katin e 8-te te Hotel Sirius.

Te interesuarit te dergojne CV ne hr@hotelsirius.net apo ta sjellin fizikisht tek recepsioni i Hotel Sirius.

Expired

Share

Advertising