Log in
X

Company Name

Sh.p.k Morea

Phone Number

045507788

Company Place

Prishtinë

Gazetar/e (1), Kamerman/e (2) , Agjent/e të marketingut (6)

Gazetar/e (1), Kamerman/e (2) , Agjent/e të marketingut (6)

Information

Publish Date

06.08.2019

End Date

20.08.2019

Categories

Media | Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

S.hp.k "MOREA" është duke kërkuar persona kreativ, punëtorë dhe të talentuar për t'iu bashkuar ekipit tonë.Aktualisht janë të hapura këto pozita:

Gazetar/e (1 Pozitë),
Kamerman/e (2 Pozita),
Agjent/e të marketingut (6 Pozita).

Kualifikimet për Gazetar:
- Të ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë,
- Përvojë pune së paku një (1) vjeçare si gazetar/e,
- Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe drejtshkrimore,
- Të ketë aftësi të punojë nën presion,
- Njohja e gjuhës angleze.

Kualifikimet për kameraman:
- Përvojë pune së paku dy (2) vjeçare si kameraman,
- Të ketë aftësi të shkëlqyeshme tekniko- teknologjike,
- Të ketë aftësi të punojë nën presion,
- Njohja e gjuhës angleze e preferushme.

Kualifikimet për agjente te marketingut:
- Të ketë të përfunduar Fakultetin e Fushes se perafert,
- Përvojë pune së paku një (1) vjeçare,
- Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe drejtshkrimore,
- Të ketë aftësi të punojë nën presion
- Njohja e gjuhës angleze e preferushme.
- Pagesa per muaj 400 euro baze pluse,bunuset per jave!

Vetëm kandidatët që përmbushin kriteret e kërkuara, do tëftohen në intervistë.

Dërgoni CV-në në adresën elektronike: shpkmorea@gmail.com

Tel: 045507788.

Afati i fundit për aplikim është data 20.08.2019.

Vendi punes: Prishtine - Bregu i Diellit.

Expired

Share

Advertising