Log in
X

Company Name

Kosmonte Foods Sh.p.k.

Phone Number

+381 38 601 222

Company Place

Prishtinë

Vozitës (3)

Vozitës (3)

Information

Publish Date

02.08.2019

End Date

16.08.2019

Categories

Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Ndërmarrja Importuese dhe Distribuive “Kosmonte Foods Sh.p.k.”, me seli në Zonën Industriale, Prishtinë, (Tel: +381/38/601-222, +381/38/601-444), shpall,

KONKURS

Për 3 vende të lira pune:

  3 - Vozitës

Kriteret që duhet plotësuar:

  • Minimalisht shkollimi i mesëm i përfunduar;
  • Të jenë të shkathët, fleksibil dhe të aftë për të punuar në ekip;
  • Duhet të jenë të vetë-organizuar dhe të gatshëm të menagjojnë punën nën presion;
  • Duhet të kenë aftësi organizative në punë;
  • Të kenë aftësi për zgjidhje të problemeve;
  • Patent shoferi i kategorisë B dhe C.


Dokumentacioni i nevojshëm: CV-ja në gjuhën shqipe me fotografi dhe titulli për të cilin aplikoni. Dokumentacioni i kërkuar duhet të dërgohet në adresën elektronike:
apliko@kosmontefoods.com, më së voni deri me datën 09.08.2019. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising