Log in
X

Company Name

AlbaPhoto SHPK

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Ekonomiste / Arkatare

Ekonomiste / Arkatare

Information

Publish Date

02.08.2019

End Date

16.08.2019

Categories

Ekonomi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Albaphoto - Filiali Kosove  - distributore rajonale e kompanise Japoneze Fujifilm, e cila është një ndër kompanitë më prestigjioze ne sektorin e industrise se fotografise, Printerave profesional, aparateve profesional dhe aparateve të çastit (Instax)

  AlbaPhoto

Konkurs

Pozita: Ekonomiste / Arkatare

Detyrat:

 • Puna e ekonomistit,ekonomistes do të konsistojë në disa aspekte brenda departamentit të financës si: regjistrimi i faturave të shitjeve në sistem, faturave të blerjeve në sistem, arketime dhe pagesa, ndjekjen e pagesave dhe detyrimeve financiare të klientëve, regjistrimet dhe rakordimet përkatëse, si dhe detyra të tjera brenda departamentit.
 • Raporton tek: Shefja e financës;

  Kualifikimet / Kërkesat

 • Diplomuar në Fakultetin Ekonomik.
 • Përvojë pune 2-3 vjeçare në profile të ngjashme;
 • Përdorimi i programeve financiare ,e preferueshme Alpha web, dhe paketës MS Office; (Excel-i është domosdoshmëri)
 • Të zotërojë mirë gjuhën Angleze;
 • Të jetë person korrekt, i besueshëm, bashkëpunues dhe i organizuar.

  Kontrata: Sipas Kodit te Punes dhe Afatgjate;
  Orari: 46 orë

  Lokacioni: Rr.Tirana,C4/1 BL-A, K-P, LOK 2,Përball stacionit te vjeter të trenit , 10000 Prishtinë, Kosovë

  Si të aplikoni:
  Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera
  shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it:
  infokosova@fujifilm.al

  Aplikimet mbyllen: 16/08/2019

Expired

Share

Advertising