Log in
X

Company Name

Altupharma Pharmaceuticals

Phone Number

045 322 383

Company Place

Prishtinë

Përfaqesues/ Shites mjeksore

Përfaqesues/ Shites mjeksore

Information

Publish Date

23.08.2019

End Date

06.09.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Ferizaj | Gjakovë | Prishtinë

Job Description

Altupharma Pharmaceuticals Sh.a shpall vende te lira pune në poziten e punës si në vijim:

 • Përfaqesues/ shites mjeksore


  Detyrimet dhe përgjegjësitëkryesore:

  • Kryen veprimtari prezentimi dhe marketingu tek meket, dhe farmacistet
  • Merr pjesë aktive në të gjitha takimet profesionale dhe ngjarjet e rëndësishme për promovimin e produkteve nga portofoli i kompanisë;
  • Së bashku me eprorët përcakton dhe zbaton qëllimet e shitjeve për rajonin që është përgjegjës;

  Kualifikimet e kërkuara:
  • Diplomë universitare në Farmaci, Mjekësi, Stomatologji, Kimi, Biologji
  • Te flase rrjedhshem Tuqisht dhe Anglisht
  • Licenca e shoferit - kategoria B.

Kane perparsi banoret e Prishtines, Prizrenit, Pejes, Gjakoves, Ferizajit

Mosha 22-30 vjet

Nëse mendoni se jeni personi i duhur për këtë pozitë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj me foton tuaj në adresën e mëposhtme: e-mail: konkurs.altupharma@gmail.com

Tel: +377 45 322 395

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook