Log in
X

Company Name

HOTEL INTERNATIONAL PRISHTINA & SPA

Phone Number

038 600 223

Company Place

Prishtinë

Kamarier/e (2)

Kamarier/e (2)

Information

Publish Date

31.07.2019

End Date

14.08.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozita: KAMARIER/E (2)

Nga konkuruesit kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale,
  • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve klientëve,
  • Gatishmëri për punë me ndërrime,
  • Te jete komunikativë dhe bashkepunues,
  • Njohja e gjuhes angleze, e preferueshme.

Te gjithe te interesuarit te na dergojne CV ne e-mail info@hotelinternationalprishtina.com

Me respekt

Hotel International Prishtina &SPA

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook