Log in
X

Company Name

IP KOS SHPK

Phone Number

038 755 755

Company Place

Prishtinë

Operator i shitjes në Pompë, Arkatare në market

Operator i shitjes në Pompë, Arkatare në market

Information

Publish Date

30.07.2019

End Date

15.08.2019

Categories

Shitje

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

 K O N K U R S

 
Titulli i pozitës:

  • OPERATOR i shitjes në Pompë
  • ARKATARE në market

Në këtë lokacion:

Prishtinë, Vragoli, Lipjan, Llapnasellë, Vushtrri, Shupkovc, Obiliq, Klinë, Gurakoc, Gjakove, Zahaq-Peje, Klinë, Kamenicë, Kacanik, Ferizaj, Gjilan, Prizren, Suharekë, Podujevë, Drenas ,Penuhë dhe Viti.

Përshkrimi i pozitës: Operator i shitjes në pompë

Operatori i shitjes do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbravjtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klienteve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën Operator të shitjes:

  • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme ,
  • Të ketë përvoj pune, në punë të njëjta apo të ngajshme,
  • Të ketë aftësi komunikuese,
  • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore.

Përshkrimi i pozitës: ARKATARE në market:

Do të jetë përgjegjës për shërbimin ndaj klientëve në market, mbarëvajtjen dhe përkujdesjen ndaj produkteve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën ARKATARE në market:

  • Të ket të përfunduar shkollen e mesme ,
  • Të ket përvoj pune, në punë të njëjta apo të ngajshme,
  • Të ket aftësi komunikuese,
  • Të jetë e shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore, dhe të ketë aftësi të mira kompjuterike.

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë  duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIpikClPadBxG8uXucv9QRKZEeVHRbg43o0LT4hnGbpFWQow/viewform


Konkursi është i hapur  deri më dt. 15.08.07.2019

Expired

Share

Advertising