Log in
X

Company Name

Digi Print

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Asistente Administrative (1), Menaxher/e i/e Shitjeve (1), Menaxher/e i/e Zyres (1), Monter per PVC dhe Folje - Praktiakant (5), Operator i Printit - Praktikant (2), Dizajner (2)

Asistente Administrative (1), Menaxher/e i/e Shitjeve (1), Menaxher/e i/e Zyres (1), Monter per PVC dhe Folje - Praktiakant (5), Operator i Printit - Praktikant (2), Dizajner (2)

Information

Publish Date

27.07.2019

End Date

31.08.2019

Categories

Administratë | Menaxher | Shitje | Praktikë | IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook