Log in
X

Company Name

Innovation Media

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Montazher (2), Gazetar/e (5), Gazetar/e – praktikant (5), Menaxher/e e Marketingut (1), Kamerman/e (2), Fotograf (1)

Montazher (2), Gazetar/e (5), Gazetar/e – praktikant (5), Menaxher/e e Marketingut (1), Kamerman/e (2), Fotograf (1)

Information

Publish Date

27.07.2019

End Date

31.08.2019

Categories

| Media | Praktikë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Innovation Media – www.informatat.com është duke kërkuar persona kreativ, punëtorë dhe të talentuar për t’iu bashkuar ekipit tonë.

Aktualisht janë të hapura këto pozita:

– 2 Montazher (Video editimi dhe video montazha)

– 5 Gazetar/e

– 5 Gazetar/e – praktikant

– 1 Menaxher/e e Marketingut

– 2 Kamerman/e

– 1 Fotograf

Kualifikimet për Gazetar:

-Të ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë
-Përvojë pune së paku një (2) vjeçare si gazetar/e
-Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe drejtshkrimore
-Të ketë aftësi të punojë nën presion-
-Njohja e gjuhës angleze

Kualifikimet për Montazher:

Diplomë universitare (e preferueshme) – Drejtimi: Bachelor i Regjisë së filmit dhe televizionit;

Së paku një (1) vit përvojë pune në cilësi të Montazherit,
Të ketë shkathtësi të mira të punës me kompjuter,
Të jetë fleksibil dhe i gatshëm për tu adaptuar me nevojat dhe kërkesat e kompanisë,
Të ketë njohuri të post-produksionit/video editimit në nivel të lartë,
Të ketë njohuri të programeve të audio dhe video montimit, si më poshtë:
“Premiere pro ,“After effects “Photoshop”,
Të ketë aftësi të mira të komunikimit në gjuhën shqipe dhe angleze.

Ju lutemi dërgoni gjithashtu një letër të shkurtër motivimi ose/dhe ndonjë shkrim tuajin të publikuar në media.

Vetëm kandidatët që përmbushin kriteret e kërkuara, do të ftohen në intervistë.

Dërgoni  CV-në në adresën elektronike: jobs@informatat.com

Afati i fundit për aplikim është data 31.08.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook