Log in
X

Company Name

Restaurant “Panevino”

Phone Number

044 735 734, 049 713 338

Company Place

Prishtinë

Kuzhinier/e, Pizzaman, Shankist/e, Kamarier

Kuzhinier/e, Pizzaman, Shankist/e, Kamarier

Information

Publish Date

19.07.2019

End Date

27.07.2019

Contact Person

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

RESTAURANT “PANEVINO” SH.P.K.

SHPALLE KONKURS PER:

  • 1. KUZHINIER/E
  • 2. PIZZAMAN
  • 3. SHANKIST/E
  • 4. KAMARIER

Kushtet per piken 1 dhe 2:

  • Te kene pervoje pune se paku 2 vjecare,

Kushtet per piken 3 dhe 4:

  • Te kene pervoje pune se paku 1 vjecare,
  • Mosha 18-35 vjet

Te interesuarit duhet te lajmerohen fizikisht ne RESTAURANT “PANEVINO” SH.P.K.

Per me shume info mund te na kontaktoni: +383 44 735 734 ose +383 49 713 338.

Expired

Share

Advertising