Log in
X

Company Name

Kosmonte Foods Sh.p.k.

Phone Number

+381 38 601 222

Company Place

Prishtinë

Shitës Ambulant (3)

Shitës Ambulant (3)

Information

Publish Date

11.07.2019

End Date

19.07.2019

Categories

Shitje

Job Places

Ferizaj | Gjakovë | Prishtinë

Job Description

Ndërmarrja Importuese dhe Distribuive “Kosmonte Foods Sh.p.k.”, me seli në Zonën Industriale, Prishtinë, (Tel: +381/38/601-222, +381/38/601-444), shpall,

KONKURS

Për 3 vende të lira pune:

3 - Shitës Ambulant (për rajonin e Prishtinës, Ferizajit dhe Gjakovës);

Kriteret që duhet plotësuar:
• Minimalisht shkollimi i mesëm i përfunduar;
• Të jenë të shkathët, fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjes;
• Duhet të jenë të vetë-organizuar dhe të kenë iniciativë;
• Duhet të kenë njohuri bazike të tregut, artikujve dhe brendeve që dominojnë;
• Të kenë aftësi prezantuese të artikujve dhe shërbimeve që ofron kompania;
• Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
• Patent shoferi i kategorisë B.

Dokumentacioni i nevojshëm: CV-ja në gjuhën shqipe me fotografi dhe titulli për të cilin aplikoni. Dokumentacioni i kërkuar duhet të dërgohet në adresën elektronike: apliko@kosmontefoods.commë së voni deri me datën 19.07.2019. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook