Log in
X

Company Name

Jobcenter Kosovo

Phone Number

045/620-983

Company Place

Gjermani

Punëtorë në përpunimin e mishit (300)

Punëtorë në përpunimin e mishit (300)

Information

Publish Date

10.07.2019

End Date

24.07.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Gjermani

Job Description

Ne aktualisht po kërkojmë per (fabrike e mishit) për të punuar në Gjermani.

Punëtorë në përpunimin e mishit (300 Pozita).

Nëse jeni të interesuar për këtë ofertë, ju lutemi na kontaktoni Jobcenter Kosovo.

Kerkohen vetem kandidatet qe kane termin afer ne ambasaden gjermane.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Eshtë përgjegjës ne paketimin e produkteve te mishit,
  • Eshtë përgjegjës ne perpunimin e produkteve te mishit,
  • Duhet te kujdeset per paisjet me te cilat punon.

Kualifikimet për vendin e punës:

  • Se paku shkolla e mesme.
  • Preferohet njohuri në Gjuhen Gjermane..
  • Duhet të përshtatet në orarin fleksibil të punës.
  • Kryen shërbime të tjera që lidhen me profesionin.

Na kontaktoni tani në +383 (0) 45 620 983, info@jckosovo.com ose të vini në qendrën tonë të aplikimit Prishtinë:

Jobcenter Kosovo: e Hënë - e Shtunë 9:00-16:00.

Bajram Bahtiri 8 (Xhamia e Llapit), Prishtine.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook