Log in
X

Company Name

Software Development Solutions

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Software Programmer

Software Programmer

Information

Publish Date

09.07.2019

End Date

23.07.2019

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs për Software Programmer
 
Ne kompaninë SDS (Software Development Solutions) jemi duke kërkuar një programues/e për t‘ubashkuar me ekipin tonë në rritje.

Detyrat dhe përgjegjësitë:
•Bashkëpunoni me menaxhmentin e lartë për të përcaktuar objektivat e programimit
•Merrni pjesë në zhvillimin e aplikacioneve të reja softuerike
•Shkruani kodin që mbështetë këto objektiva dhe siguron funksionalitet optimal
•Përpunoni dhe përmirësoni kodin në programet dhe aplikacionet ekzistuese softuerike
•Sigurimi i kodit është pa gabime, i lexueshëm, efikas dhe i organizuar logjikisht për lehtësimin e qasjes
•Zhvillimi i sistemeve dhe detyrave të përcaktuara për proceset efikase të kodimit
•Kryeni teste të gjera dhe gjykim për të konfirmuar funksionalitetin e duhur dhe rezultatet e dëshiruara
•Kryeni kontrollime të hollësishme, manuale të kodit
•Troubleshoot në mënyrë efektive dhe efikase
•Formuloni sisteme efikase të rikthimit të bazës së të dhënave
•Përditësime të shpeshta të drejtuar në sisteme
•Sigurimi i programeve, pajisjeve të jashtme, rrjeteve, etj. Janë të gjitha në komunikim të duhur

Kërkesat dhe Kualifikimet:
•Diplomë Bachelor në programim kompjuterik, shkenca kompjuterike ose fushë të ngjashme (kanëprioritet)
•1+ vjet eksperience pune (kanë prioritet)
•Njohuri në gjuhë të ndryshme programimi (Java, MYSQL, PHP, Python, SQLetj)
•Zotërim i provuar i përdorimit në gjuhën tonë të preferuar të kodimit (MYSQL,PHP)(kanë prioritet)
•Etikë e fuqishme e punës
•Kodues efikas dhe i saktë
•Aftësi të menaxhimit të bazës së të dhënave
•I/e orientuarne rezultatet

CV-te duhet te dergohen ne email: arbios94@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook