Log in
X

Company Name

KEPL Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent të shitjes (3)

Agjent të shitjes (3)

Information

Publish Date

08.07.2019

End Date

25.07.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

KEPL Sh.p.k përfaquesi i Brendit botëror SOUDAL shpall konkurs për poziten: Agjent i Shitjes - 3 Pozita

Detyrat kryesor
-Prezentimi dhe shitja te produkteve të kompanisë Soudal
-Zbaton planin e parashikuar të shitjes
-Analizon prezencën e produkteve në treg
-Përcjell konkurrencën në treg
-Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë
-Realizon të gjitha komunikimet me klientë
-Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes
-Të jete në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave te caktuara të shitjes
-Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes

Kualifikimet:
-Diplomë e shkollës së mesme (Fakulteti është përparësi)
-Të ketë njohuri elementare kompjuterike si dhe i gatshëm për tu aftësuar në programet kompjuterike të aplikueshme në kompani (MS Word, Excel, Internet etj)
-Përvojë pune së paku një vjet në shitje
-Të ketë patentë shoferin kat. B
-Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
-Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
-Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grup
-Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
-Njohuria e gjuhëve tjera është përparësi
-Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti

Procedura e Aplikimit:
Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: info@kepl-ks.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook