Log in
X

Company Name

Restaurant Villa Val Boni

Phone Number

044 745 720

Company Place

Prishtinë

KUZHINIER/E

KUZHINIER/E

Information

Publish Date

08.07.2019

End Date

22.07.2019

Categories

| Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

RESTAURANT "VILLA VALBONI"

SHPALLE KONKURS PER:

  • KUZHINIER/E

RRUGA MAGJISTRALE PRISHTINE-GJILAN TE LIQENI I BADOVCIT

CV-te mund ti dergoni ne: villavalboni1@gmail.com  ose te kontkoni permes telefonit:

Numri kontaktues: 044 745 720.

Shpenzimet e rruges nga Prishtina te Restauranti dhe anasjelltas i mbulojme ne.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook