Log in
X

Company Name

IP KOS SHPK

Phone Number

038 755 755

Company Place

Prishtinë

Kamarier, Shankist

Kamarier, Shankist

Information

Publish Date

05.07.2019

End Date

15.07.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prizren

Job Description

IP-KOS sh.p.k me numër të biznesit 810834673 me adresë në Rrugën “ Elez Berisha” nr.20 në Prishtinë, shpall:

K O N K U R S

Titulli i pozitave:

 1. Kamarier
 2. Shankist

Në këtë lokacion: Prizren

1. Përshkrimi i pozitës: Për Kamarier

 • Përvojë pune;
 • Njohja e gjuhës angleze ( përparësi );
 • Për përkujdesje të sjellshme dhe xhentile ndaj mysafirëve;
 • Për mbulimin e tavolinave dhe kujdesin e shtuar për rregullimin dhe pastrimin e tyre;
 • fokusuar në trajtimin e kujdesshëm të të gjitha pijeve dhe gjërave ushqimore si dhe artikujve të tjerë;
 • Të jetë Komunikativ
 • I motivuar për punë

2. Përshkrimi i detyrave për Shankist

 • Përgjegjës për ofrimin e shërbimeve cilësore ndaj klientëve
 • Të sigurohet që aparati i kafes, shanku dhe gotat të pastrohen me standartet më të larta
 • Informon klientët duke prezantuar dhe shpjeguar menynë e pijeve të kafesë; duke iu përgjigjur   pyetjeve;
 • Mirëmbanë inventarin duke plotësuar furnizimin; pajisjen e pajisjeve për pirjen e kafesë;   mirëmbajtjen e furnizimeve, për kafe bar;
 • Njohja e gjuhës angleze përparësi;
 • Përvojë pune;
 • Gatishmëri për punë jasht orarit,

Kualifikimet për pozitën 1 dhe 2

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme ,
 • Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngjashme
 • Të ketë aftësi komunikuese,
 • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartcekur mundë të aplikojnë duke plotësuar formularin për aplikim i cili gjendet në linkun e më poshtëm,

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIpikClPadBxG8uXucv9QRKZEeVHRbg43o0LT4hnGbpFWQow/viewform

Konkursi është i hapur deri më dt. 15.07.2019

Expired

Share

Advertising