Log in
X

Company Name

Barnatore Pika Pika

Phone Number

Company Place

Prishtinë

TEKNIKE TË FARMACISË

TEKNIKE TË FARMACISË

Information

Publish Date

04.07.2019

End Date

18.07.2019

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Barnatore Pika-Pika, në Albi Mall - Prishtinë, fton të gjithë të interesuarit të konkurojnë për pozitën e punës:

TEKNIKE TË FARMACISË

Ne kerkojmë nga aplikuesit të kenë:

  • Eksperiencë pune në barnatore;
  • Te kenë diplomë nga Fakulteti i Farmacisë respektivisht Shkolla e mesme e Farmacisë;
  • Te kenë njohuri mbi produktet farmaceutike dhe ato te kujdesit personal;
  • Te kenë aftesi të shkelqyeshme komunikuese, organizative dhe raportuese;
  • Te kenë orar fleksibil të punës;
  • Te jenë të adaptueshëm për punë ekipore;

Ne ofrojmë:

  • Pagë atraktive dhe bonuse;
  • Kontrate punësimi të qendrueshëm dhe afatgjatë;
  • Ambient të pershtatshem per punë, trajnim dhe zhvillim profesional

Tjera:

CV personale dhe dokumentet përcjellëse eventuale ju lusim ti dërgoni përmes emailit në: barnatorja@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook