Log in
X

Company Name

Barnatore Pika Pika

Phone Number

Company Place

Prishtinë

ASISTENTE E SHITJES

ASISTENTE E SHITJES

Information

Publish Date

04.07.2019

End Date

18.07.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Barnatore Pika-Pika, në Albi Mall - Prishtinë, fton të gjithë të interesuarit të konkurojnë për pozitën e punës:

ASISTENTE E SHITJES

Detyrat:

  • Të udhëzojnë klientët dhe të japin shpjegime për produktet në barnatore;
  • Të mirëmbajnë produktet e ekspozuara;
  • Shënojnë çmimet e produkteve;
  • Plotësojnë stoqet e produkteve të ekspozuara dhe
  • Përkujdesen për mbajtjen e pastërt të hapësirës ekspozuese.

Kualifikimet:

  • Të ketë së paku diplomë të shkollës së mesme
  • Të kete njohuri bazike të gjuhës angleze dhe
  • Të jetë mbi 20 vjec.

Tjera:

CV personale dhe dokumentet përcjellëse eventuale ju lusim ti dërgoni përmes emailit në: barnatorja@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook