Log in
X

Company Name

Profiti Group

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitës në showroom të sistemeve të sigurisë dhe të IT-së (3), Teknikë instalues dhe mbështetës teknik për klient (1)

Shitës në showroom të sistemeve të sigurisë dhe të IT-së (3), Teknikë instalues dhe mbështetës teknik për klient (1)

Information

Publish Date

02.07.2019

End Date

02.08.2019

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Share

Advertising
Advertising
Facebook