Log in
X

Company Name

PUNSOHU EU

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Njohës i gjuhës Gjermane ose Kroate

Njohës i gjuhës Gjermane ose Kroate

Information

Publish Date

01.07.2019

End Date

31.08.2019

Categories

Arsim & Edukim

Job Places

Prishtinë

Job Description

Njohës i gjuhës Gjermane ose Kroate

Me qëllim të forcimit të ekipit tonë inxhinerik kërkojmë që të punësojmë kandidatë që janë njohës të gjuhës Gjermane, ose Kroate

Detyrat kryesore:

  • Promovimi i produketeve dhe shërbimeve tona përmes linjës telefonike
  • Shërbimi ndaj klientëve
  • I orientuar në detaje

Profili juaj:

  • Njohja e rrjedhshme e gjuhës gjermane ose kroate (në të folur)
  • I orientuar në detaje
  • Interes i dëshmuar, dhe njohuri e jashtëzakonshme në njërën prej këtyre gjuhëve
  • Aftësi të zhvillojë disa aktivitete të punës përnjëherësh
  • I aftë të punojë më afate dhe nën presion

Konkursi mbetet i hapur nga dt. 02.07.2019 deri me dt. 31.08.2019

Dërgoni CV-në tuaj, në email: info@punsohu.eu

Për më shumë vizitojeni Platformën digjitale

www.punsohu.eu

Përshkrimi i shkurtër i biznesit “PUNSOHU.EU ”

PUNSOHU EU tashmë është e angazhuar në shumë projekte madhore të cilat kanë për qëllim implementimin e strategjive të reja të kompanisë.

Në kuadër të këtyre projekteve në planifikojmë që së shpejti të hapim Shkollëën Gjermane dhe Qendrëën e Thirrjeve e cila do funksionojë në Gjuehn Gjermane, Kruate dhe Arabishtë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook