Log in
X

Company Name

IP KOS SHPK

Phone Number

Company Place

Prishtinë

SHITËS TË DERIVATEVE

SHITËS TË DERIVATEVE

Information

Publish Date

01.07.2019

End Date

15.07.2019

Categories

Shitje

Job Places

Drenas | Ferizaj | Gjakovë | Gjilan | Kaçanik | Kamenicë | Klinë | Lipjan | Obiliq | Pejë | Podujevë | Prishtinë | Prizren | Suharekë | Vushtrri

Job Description

IP-KOS sh.p.k me numër të biznesit 810834673 me adresë në Rrugën “ Elez Berisha” nr.20 në Prishtinë,  shpall:

K O N K U R S

Titulli i pozitës:

  • SHITËS TË DERIVATEVE

Në këto lokacione:

Prishtinë, Vragoli, Lipjan, Llapnasellë, Vushtrri, Shupkovc, Obiliq, Klinë, Gurakoc, Gjakove, Zahaq-Peje, Klinë, Kamenicë, Kacanik, Ferizaj, Gjilan, Prizren, Suharekë, Podujevë, Drenas – Poklek dhe Penuhë.

Përshkrimi i pozitës: 

Shitësi i derivateve do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbarëvajtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klientëve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën shitës i derivateve:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme ,
  • Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngjashme
  • Të ketë aftësi komunikuese,
  • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartcekur  mundë të aplikojnë  duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet në butonin e më poshtëm, Konkursi është i hapur  deri më dt. 15.07.2019

Expired

Share

Advertising