Log in
X

Company Name

Petrol Company

Phone Number

038 601 057

Company Place

Prishtinë

Ndihmes kuzhinier/e (4), kamarier/e (4), shankist/e (4).

Ndihmes kuzhinier/e (4), kamarier/e (4), shankist/e (4).

Information

Publish Date

28.06.2019

End Date

15.07.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Graçanicë

Job Description

KONKURS PUNE

Pozita: Ndihmes kuzhinier/e (4 pozita), kamarier/e(4 pozita), shankist/e(4 pozita).

Vendi i punës: Petrol Company sh.p.k, Çagllavicë dhe Preoc (magjistralja Prishtinë-Ferizaj)

1.Kualifikimet dhe detyrat e kërkuara për ndihmës kuzhinier/e:

  • Për pozitën ndihmës kuzhinier/e nevojitet minimum shkolla e mesme profesionale e hotelerisë, përvojë të punës në restaurant apo hotele;
  • Të ketë përvojë pune, minimumi 2 vite;
  • Të jetë person fleksibil dhe i përshtatshëm për punën që bënë;
  • Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);
  • Të jetë korrekt, serioz, bashkëpunues në grup.

2.Kualifikimet dhe detyrat e kërkuara për kamarier/e dhe shankist/e:

  • Të ketë përvojë pune, minimumi 1 vit;
  • Të jetë person fleksibil dhe i përshtatshëm për punën që bënë;
  • Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);
  • Të jetë korrekt, serioz, bashkëpunues në grup.
  • Eksperiencë ose trajnim në servim.

Konkursi mbetet i hapur deri me datë 15.07.2019. Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në email adresën resurset.humane@petrolcompany.biz  apo përmes webfaqes www.petrolcompany.biz. Për më shumë informata na telefononi në 038-601-057.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook