Log in
X

Company Name

KATRORI ITS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Web Designer and Developer (1)

Web Designer and Developer (1)

Information

Publish Date

27.06.2019

End Date

12.07.2019

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Web Designer and Developer (1) pozitë

Përgjegjësitë:

Përgjegjës për dizajnim, programim dhe modifikim të web-faqeve dhe web-aplikacioneve, sipas specifikave të klientwve.

 Detyrat e Punës:

  • Duhet të ketë njohuri të mira të UI (user interface), kompatibilitetit të browser-ve dhe funksioneve si dhe standardeve gjenerale të web-it;
  • Kërkohet komunikim i vazhdueshëm me kolegët/ekipin;
  • Aftësi për planifikim dhe dorëzim të softuerit sipas afateve të parapara;
  • Njohuri të mira rreth gjuhëve programuese si HTML, CSS, JavaScript, JQuery, API, AJAX;
  • Njohuri të mira në web sherbime (REST, SOAP, etj);
  • Duhet të ketë njohuri të mira në aplikimin e metodave më të mira të sigurisë dhe si të implementohen E- Commerce programet.

Kualifikimi dhe shkathtwsitw:

PHP,JavaScript, JQuery, HTML, HTML5, CSS, CSS3, Web Programming, E-Commerce, Teamwork,  cross-browser compatibility, Web User Interface Design (UI), Security Principles, Object-Oriented Design, Web Services (REST/SOAP), Multimedia Content Development, API’s, Plaftromat WordPress, Joomla, Quick.cms, ASP.NET UI controls, JavaScript, JQuery dhe AJAX

*** Kandidatët qw kanë përvojë pune në kompani të ngjashme kanë përparësi.

Afati i konkursit do të mbetet i hapur deri me 12.07.2019. Inkurajohen të gjithë kandidatet që i përmbushin kriteret e mësipërme që të na dergojnë një CV dhe letër motivuese në: hr@katrori-its.com.

Vetem kandidatet e përzgjedhur do ftohen për fazen e testimit dhe intervistimit.

Expired

Share

Advertising