Log in
X

Company Name

KATRORI ITS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Microsoft Dynamics Navision Developer (1)

Microsoft Dynamics Navision Developer (1)

Information

Publish Date

27.06.2019

End Date

12.07.2019

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Microsoft Dynamics Navision Developer (1 pozitë):

Përshkrimi i Punës:

Kandidati do te jetë i përfshirë në:

 • zhvillimet në projekte të reja bazuar në zgjidhjet NAVISION;
 • Implementimi dhe mirëmbajtja e projekteve ekzistuese.

Kandidatet duhet të jenë vetë-iniciator dhe me njohuri të gjerë biznesi në lëmin e ERP-ve.

Përgjegjësitë:

 • Zhvillimet e funksionaliteteve të reja në sistemin NAVISION;
 • Mirëmbajtja e kodit ekzistues në projektet aktuale;
 • Punon ngushtë me menaxherët në kompani për të dizajnuar zgjidhje të reja;
 • Planifikon dhe implementon integrimin e proceseve me aplikacione të tjera ndërlidhëse me NAVISION;
 • Ndihmon në përmirësimin e procesve të biznesit.

Kualifikimet:

 • Preferohet, kandidati të jetë i certifikuar në NAVISION dhe të ketë të kryer fakultetin e Shkencave Kompjuterike ose Inxhinierisë Kompjuterike.

Aftesite:

 • Përvojë shumë të mirë në zhvillime NAV, preferohet edhe certifikimi;
 • Përvojë në kodimin C/AL (të paktën 1- 2 vjet) në NAV 5.0, 2013 deri 2018;
 • Përvojë pune në NAV dhe SQL Server (1-2 vjet);
 • Të kuptoj mirë proceset ERP;
 • Përvojë në dizajnimin e zgjidhjeve, dokumentimin dhe trajnimin;
 • Përvojë në integrimin me aplikacione tjera;
 • Përvojë në upgrade nga NAV 2009 në versionet me të reja 2013, 2015, 2016, 2018.

 Aftësitë tjera:

 • Jashtezakonisht i strukturar mirë;
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Respekton afatet kohore për projekte të ndryshme;
 • Punon në grup;
 • Ndihmon antarët tjerë të grupit;
 • Aftësi të mira analitike;
 • Aftësi të punoj në më shumë se një projekt.

Afati i konkursit do të mbetet i hapur deri me 12.07.2019. Inkurajohen të gjithë kandidatet që i përmbushin kriteret e mësipërme që të na dergojnë një CV dhe letër motivuese në: hr@katrori-its.com.

Vetem kandidatet e përzgjedhur do ftohen për fazen e testimit dhe intervistimit.

Expired

Share

Advertising