Log in
X

Company Name

Protekal Kosova

Phone Number

045/744-440

Company Place

Prishtinë

Asistente Administrative

Asistente Administrative

Information

Publish Date

26.06.2019

End Date

10.07.2019

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania "Protekal Kosova" ka nevojë për një Asistente Administrative me shkollim të përkryer të shkollës sē mesme dhe me njohje të mirë të gjuhës angleze dhe sërbe!

Të interesuarat të lajmërohen në numrat e telefonit +383 (45) 744-440 (bënë edhe në viber) ndersa CV të dërgohen në info@protekal.mk

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook