Log in
X

Company Name

Portal Pune Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Komercialist

Komercialist

Information

Publish Date

26.06.2019

End Date

03.07.2019

Categories

Shitje

Job Places

Gjilan

Job Description

Portal Pune Sh.P.K për klient te saj shpall:

KONKURS PËR PUNË – ME LOKACION NË GJILAN

Për plotësimin e vendit të lirë të punës në pozitën Komercialist,

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Preferohet të këtë të përfunduar Fakultetin (Diploma universitare në Fakultetin Ekonomik gjegjësisht drejtimi Menaxhment,Administrim biznes, shitje është përparësi);
  • Të ketë patentë shofer;
  • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
  • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes konkretisht në rrjetin e Komerciales ose punë të ngjashme së paku dy vite të kësaj lamie;
  • Punët dhe detyrat për pozitën e komercialistit do të diskutohen në fazën e radhës të rekrutimit nga klenti ynë.

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 03.07.2019, në e-mail adresën: hr.department.f@gmail.com , me subjektin Komercialistë - Gjilan.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook