Log in
X

Company Name

Diakonie Kosova

Phone Number

028 535 903

Company Place

Mitrovicë

Infermier/e

Infermier/e

Information

Publish Date

17.06.2019

End Date

01.07.2019

Categories

| Infermieri

Job Places

Mitrovicë

Job Description

Diakonie Kosova

Projekti: Qendra Psiko Sociale për Traumaterapi shpallë:

Konkurs:

  • Pozita: infermier/e ( me orar të plotë)
  • Vendi i punës: Mitrovicë

 Kualifikimet e kërkuara:

  • Shkolla e mesme e mjekësisë së përgjithshme
  • Licenca „Mjekësi e pergjithshme“ – e obliguar
  • Përvojë pune - e preferuar
  • Njohjen e gjuhës Gjermane ose gjuhës Angleze në të folur dhe në të shkruar – kanë përparesi
  • Petent shofer - e obliguar        

Diakonie Kosova ofron mundësi të barabarta të punësimit për të gjithë shtetasit e Kosovës dhe mirëpret aplikacionet nga të gjithë personat e interesuar nga të gjitha komunitetet në Kosoves.

Të interesuarit duhet të sjellin: Eu/format CV-në me foto, letrën motivuese, dokumentet tjera mbeshtetëse (diploma, licenca, çertifikata trajnimi, referenca ).

Aplikacionet e pakompletuara nuk do të shqyrtohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Afati i fundit për aplikim është deri me: 01 Korrik 2019

Aplikacionet mund ti dorëzoni personalisht në adresën : Rr. Bislim Bajgora – Te rampa 40000, Mitrovice,

Aplikacionet mund ti dërgoni edhe në adresën elektronike: finance.department@diakoniekosova.org

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook