Log in
X

Company Name

SAVATOURS

Phone Number

+383 38 77 55 55 & +383 44 545 313

Company Place

Prishtinë

Agjente udhetimi (2)

Agjente udhetimi (2)

Information

Publish Date

16.06.2019

End Date

20.06.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania SAVATOURS Sh.p.k. shpall konkurs per plotsimin e pozitave:

Agjente udhetimi ( 2 vende pune)

Pershkrimi I pozites se shpallur:

  • Te kete njohuri te sistemit AMADEUS
  • Te kete njohuri per shitjete a paketave turistike
  • Te kete njohuri te gjuhes angelize
  • Te kete aftesi komunikative dhe efikasitet ne pune ekipore
  • Pervoja e punes e deshirueshme

Kandidatet e interesuar duhet ta dergojn CV ne email adresen: hr@savatours-ks.com

Konkursi mbetet I hapur deri me date 20.06.2019

Vetem kanditatet qe I plotesojn kushtet do te thirren ne interviste

SAVATOURS

T +383 38 77 22 22
T +383 38 77 55 55
C +383 44 545 313

Expired

Share

Advertising