Log in
X

Company Name

NTP KORABI

Phone Number

044 200 002

Company Place

Prishtinë

Shites Ambullantiv (2), Praktikant/e per faturim me mundesi punesimi (1)

Shites Ambullantiv (2), Praktikant/e per faturim me mundesi punesimi (1)

Information

Publish Date

14.06.2019

End Date

28.06.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

NTP KORABI ne Çagllavicë shpall konkurs për

  1. Shites Ambullantiv (2)
  2. Praktikant/e per faturim me mundesi punesimi (1)

Te interesuarit le te te dergojne nje CV me te dhenat dhe me foto te tyre ne emailin ntpkorabi@gmail.com si dhe le te shenohet pozita per te cilen aplikohet, ndersa per informata te tjera le te kontaktojne permes numerit te telefonit 049/468-444.

Konkursi eshte i hapur deri me 25.06.2019.

 

Expired

Share

Advertising