Log in
X

Company Name

Red Mill Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Video Montazhier (Video Editor), Video Montazhier (Video Editor) Intern

Video Montazhier (Video Editor), Video Montazhier (Video Editor) Intern

Information

Publish Date

14.06.2019

End Date

28.06.2019

Categories

Media

Job Places

Prishtinë

Job Description

Red Mill Sh.p.k shpall konkurs per vende te lira pune.

Pozitat :

 1. Video Montazhier (Video Editor),
 2. Video Montazhier (Video Editor) Intern

1. Video Montazhier (Video Editor)

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Bashkimi i pamjeve te klipeve të papërpunuar së bashku (nga burime të ndryshme dhe xhirime) dhe kombinmi i atyre për të krijuar një histori kohezive
 • Vleresimi i pamjeve te redaktuar për t'u siguruar që përputhet me historinë (nga skripti) dhe qe plotësojnë axhendën narrative (të prodhuesit apo dhe drejtorit të projektit)
 • Redaktimi i pamjeve në afatet kohore dhe shkurtimi i kohës nga disa xhirime për të krijuar një histori më efektive
 • Kombinmi i pamjeve vizuale me efektet zanore audio, tingullin e ambientit dhe një fonogram(soundtrack) muzikor për të krijuar më shumë efekt në histori
 • Përdorimi i programeve kompjuterike të redaktimit të videove, pajisjet e kalimit video, programet e efekteve të videos dixhitale dhe mjete të tjera për të bashkuar përbërësit e klipit final
 • Sigurimi që të gjitha ndërprerjet, bashkimet, ndryshimet dhe shtesat e redaktimit të duken të pastra dhe të natyrshme dhe të ndihmojnë rrjedhën e tregimit në mënyrë më efektive në produktin e përfunduar
 • Krijimi i efekteve të zërit duke regjistruar klip audio të veçantë ose zgjidhja e efekteve audio nga një bazë të dhënash të tingujve për tu përfshirë në filmin përfundimtar
 • Diskutimi i afateve kohore të projektit, strukturën narrative, qëllimet e historise dhe më shumë me personat pergjegjes dhe çdo prodhues se si projekti është redaktuar

Aftësitë dhe Kualifikimet e Punës te Kerkuara:

 • Diplomë Bachelor në film, prodhim video ose komunikim
 • Përvojë pune me softwerin e redaktimit të videos(Adobe Premiere)
 • Paraqitja e një portafoli punimesh apo redaktimin e videos në punën tuaj më të mirë
 • Vëmendje maksimale në detaje

Lokaconi:

 • Prishtinë

Si të aplikoni ?

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë:

 • CV të përditësuar
 • Portfolio e Punës
 • Subjekti: Aplikim –Video Montazhier(Video Editor) adresën: jobs@redmillagency.com

Afati i fundit për aplikim:

 • jo më larg se me datë 28/06/2019
 • Aplikacionet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen dhe ftohen për fazën e ardhshme të rekrutimit.

2. Video Montazhier (Video Editor) Intern

A je montazher? Atehere RedMill Agency ka nevoje per ty. Jemi ne kerkim te nje personi me aftesi te mira ne perdorimin e Adobe Premiere dhe After Effects. Bonus points per kreativitet.

Lokaconi:

 • Prishtinë

Si të aplikoni ?

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë:

 • CV të përditësuar
 • Portfolio e Punës
 • Subjekti: Aplikim –Video Montazhier(Video Editor) adresën: jobs@redmillagency.com

Afati i fundit për aplikim:

 • jo më larg se me datë 28/06/2019
 • Aplikacionet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen dhe ftohen për fazën e ardhshme të rekrutimit.

Expired

Share

Advertising