Log in
X

Company Name

Selmans Network

Phone Number

045 644 605

Company Place

Prishtinë

Molera (ngjyrosje, gled, knauf, fasad) (2), Elektricista (2), Mjeshtës për ujësjellës dhe kanalizim (2), Saldues (1), Mjeshtër për paisje elektro shtëpiake (1)

Molera (ngjyrosje, gled, knauf, fasad) (2), Elektricista (2), Mjeshtës për ujësjellës dhe kanalizim (2), Saldues (1), Mjeshtër për paisje elektro shtëpiake (1)

Information

Publish Date

14.06.2019

End Date

28.06.2019

Categories

| Hidroinstalues | Elektricistë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising