Log in
X

Company Name

Hotel Begolli

Phone Number

+38344507231

Company Place

Prishtinë

Recepcionist (2)

Recepcionist (2)

Information

Publish Date

12.06.2019

End Date

26.06.2019

Categories

Recepsionistë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hotel Begolli shpall konkurs:

Pozita: Recepcionist (2 Pozita)

Nga konkuruesit kërkohet:

  • Kandidatet duhet te kene pervoje pune dhe gjithashtu duhet te kete njohuri te gjuhes angleze

Te interesuarit te kontaktojne nga ora 10:00 deri në 18:00 vetëm në Viber në këtë numër: +38344507231

Expired

Share

Advertising