Log in
X

Company Name

Agjencia Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës (AKKVP)

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Zhvillues dhe Administrator i Lartë i Sistemeve Softuerike

Zhvillues dhe Administrator i Lartë i Sistemeve Softuerike

Information

Publish Date

10.06.2019

End Date

21.06.2019

Categories

| IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising