Log in
X

Company Name

Green Life

Phone Number

049/955-278 & 038/749-540

Company Place

Prishtinë

Konsulent Marketingu, Menaxher Shitjesh

Konsulent Marketingu, Menaxher Shitjesh

Information

Publish Date

08.06.2019

End Date

08.07.2019

Categories

| Marketing | Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Green Life shpall konkurs!!!

Mundesi punesimi dhe karriere!

Pozitat:

  1. Konsulent Marketingu,
  2. Menaxher Shitjesh

Startuan regjistrimet per grupin e dyte per konventen Amerikane, Miami, Florida!

Start per 10-diteshin e pare mundesi fitimi deri ne 590€!

Page baze dhe siguracione sipas legjislacionit ne fuqi!

Bonuse mujore deri ne 1200€ ne vartesi te performances!

Pozicione pune te larmishme ne fushen e marketingut dhe menaxhimit!

Kushte komode per pune!

Kriteret: Serioz, Ambicioz, per para dhe karrier, aftesi komunikimi dhe bindese!

Eksperiencat e meparshme perbejne prioritet!

Te interesuarit te kontaktojn: 049/955-278 & 038/794-540

Email: greenlifeprishtine@gmail.com 

Expired

Share

Advertising