Log in
X

Company Name

Gama EUROPHARM

Phone Number

049 543 435

Company Place

Prishtinë

PERFAQESUES MJEKESOR (2), AGJENT SHITJE (1)

PERFAQESUES MJEKESOR (2), AGJENT SHITJE (1)

Information

Publish Date

08.06.2019

End Date

30.06.2019

Categories

Mjekësi | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Gama Europharm sh.p.k  kerkon te shtoje stafin me punonjes te rinj .

POZICIONET E PUNES:

PERFAQESUES MJEKESOR (2 pozicione)

Kandidatet PER PERFAQESUES MJEKESOR duhet te plotesojne kushtet si me poshte: 

 • Te jene te diplomuar ne nje nga lamite e mjeksise si mjeksi e pergjithshme,farmaci,infermieri,kimi  apo shkollen e mesme te mjeksise.
 • Te kene aftesi komunikuese dhe organizative
 • Te posedojne patent shofer 

-DETYRAT E PUNES:                                                                                                      

 • Të promovojë produktet e kompanisë në zonën përkatëse;
 • Të zhvillojë dhe mbajë marredhënie me personelin mjekësor;
 • Të raportojë në mënyrë periodike mbi ecurinë e punes

---------------------

AGJENT SHITJE (1 pozicion)

Kandidatet PER AGJENT SHITJE duhet te plotesojne kushtet si me poshte: 

 • Te jene te diplomuar ne nje nga lamite si ekonomi,marketing,finance etj
 • Te kene aftesi komunikuese dhe organizative
 • Te posedojne patent shofer
 • Te kene pervoje pune njohin mire gjithe terrenin e Kosoves

-DETYRAT E PUNES:                                                                                                

 • Të promovojë produktet e kompanisë në zonën përkatëse;
 • Të zhvillojë dhe mbajë marredhënie me barnatoret;
 • Të raportojë në mënyrë periodike mbi ecurinë e punes
 • Te marr dhe te dergoje porosi

Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne geuropharm@gmail.com

Afati per aplikim deri me 30.06.2019

Vetem kandidatet e perzgjedhur do njoftohen per interviste.

Expired

Share

Advertising