Log in
X

Company Name

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Phone Number

038211054

Company Place

Prishtinë

Zyrtar Administrativ

Zyrtar Administrativ

Information

Publish Date

06.06.2019

End Date

13.06.2019

Categories

Administratë

Job Places

Prizren

Job Description

Expired

Share

Advertising