Log in
X

Company Name

Fast Food URBANO

Phone Number

045 686 583

Company Place

Prishtinë

Kamarier

Kamarier

Information

Publish Date

06.06.2019

End Date

20.06.2019

Categories

| Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Fast Food URBANO shpall KONKURS:

Pozita:

Kamarier

Kushtet:
(Pervoja e punes shume vjecare).

Te interesuarit te na kontaktojne ne: 045 686 583 dhe 044 30 30 44.

Adresa e lokalit: Te nenkalimi ne Prishtine.

Afati i fundit per Aplikim: 20 Qershor 2019.

Share

Advertising