Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Ndihmes Kuzhinier (2 Pozita), Kamarier (3 Pozita), Shankist (2 Pozita) - Prishtinë

Ndihmes Kuzhinier (2 Pozita), Kamarier (3 Pozita), Shankist (2 Pozita) - Prishtinë

Information

Publish Date

27.05.2019

End Date

08.06.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient "Restaurant-Fast Food", per rekrutimin e stafit për pozitat:

- Ndihmes Kuzhinier (2 Pozita)
- Kamarier (3 Pozita)
- Shankist  (2 Pozita)

Vendi i punes: Prishtine.

Kushtet per Kuzhinier:

 • Te kete njohuri bazike te kuzhines ne pergatitjen e Fast Food;
 • Mosha 18-35 vjecare.

Ofrohet:

 • Paga e diskutueshme;
 • Shpenzimet e ushqimit mbulohen nga punedhenesi.

Kushtet per Kamarier:

 • Te kete pervoje pune;
 • Mosha 18-35 vjecare.

Ofrohet:

 • Paga e diskutueshme;
 • Shpenzimet e ushqimit mbulohen nga punedhenesi.

Kushtet per Shankist:

 • Te kete pervoje pune;
 • Mosha 18-35 vjecare.

Ofrohet:

 • Paga e diskutueshme;
 • Shpenzimet e ushqimit mbulohen nga punedhenesi.

Orari i punes per te gjitha pozitat: 

Jane dy nderrime, nga ora: 07:00 - 15:30 dhe 14:30-23:00.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Aplikimi:

NDIHMES KUZHINIER

KAMARIER

SHANKIST

Apo na kontaktoni ne kete numer te telefonit: 049 43 43 66.

Afati i fundit për aplikim: 8 Qershor 2019.

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook