Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Gjakovë

Kuzhinier/e (2), Ndihmës Kuzhinier/e (2), Recepcionist/e (1), Banakier/e (1), Kamarier/e (2), Nikoqire (pastruese e dhomave) (1), Shtëpiak (1) - Gjakovë

Kuzhinier/e (2), Ndihmës Kuzhinier/e (2), Recepcionist/e (1), Banakier/e (1), Kamarier/e (2), Nikoqire (pastruese e dhomave) (1), Shtëpiak (1) - Gjakovë

Information

Publish Date

27.06.2019

End Date

20.07.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Gjakovë

Job Description

HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient "Restaurant Tradicional", me seli ne Gjakovë, për rekrutimin e stafit për pozitat:

 1. Kuzhinier/e (2 Pozita),
 2. Ndihmës Kuzhinier/e (2 Pozita),
 3. Banakier/e (1 Pozite),
 4. Kamarier/e  (2 Pozita)
 5. Nikoqire (pastruese e dhomave) (1 Pozite),

Vendi i punes: Gjakovë.

Kushtet dhe Detyrat per Kuzhinier:

 • Përgatit ushqimin duke perfshire menu tradicionale dhe nderkombetare;

 • Drejton dhe koordinon përgatitjen e ushqimit;

 • Investigon ankesat e klientëve;

 • Modifikon procedurat e punës ose proceset për të përmbushur afatet;

 • Inspekton objektet ose pajisjet në pajtueshmëri me rregullatoret respektive;

 • Detyra të tjera sipas nevojës.

 • Kerkohet pervoje e punes mbi 3 vjecare.

 • Punohet ne dy turne: 07:00 – 15:00 dhe 15:00 – 23:00.

 • Punohet 6 dite te javes.

 • Oret jashta orarit te rregullt paguhen shtese.

Kushtet dhe Detyrat per Ndihmes Kuzhinier/e:

 • Ndihmon kuzhinierin/en ne kryerjen e detyrarave dhe përgjegjësive;

 • Ndihmon ne përgatitjen e ushqimit duke perfshire menu tradicionale dhe nderkombetare;

 • Drejton dhe koordinon përgatitjen e ushqimit;

 • Investigon ankesat e klientëve;

 • Modifikon procedurat e punës ose proceset për të përmbushur afatet;
 • inspekton objektet ose pajisjet në pajtueshmëri me rregullatoret respektive;

 • Detyra të tjera sipas nevojës.

 • Kerkohet pervoje e punes mbi 3 vjecare.

 • Punohet ne dy turne: 07:00 – 15:00 dhe 15:00 – 23:00.

 • Punohet 6 dite te javes.

 • Oret jashta orarit te rregullt paguhen shtese.

Kushtet dhe Detyrat per Banakier/e:

 • Kerkohet pervoje e punes;

 • Punohet ne dy turne: 07:00 – 15:00 dhe 15:00 – 23:00.

 • Punohet 6 dite te javes.

 • Oret jashta orarit te rregullt paguhen shtese.

Kushtet dhe Detyrat per Kamarier/e:

 • Kerkohet pervoje e punes;

 • Njohja e gjuhes angleze eshte e domosdoshme (njohja e gjuheve tjera te huaja eshte perparesi);

 • Punohet ne dy turne: 07:00 – 15:00 dhe 15:00 – 23:00.

 • Punohet 6 dite te javes.

 • Oret jashta orarit te rregullt paguhen shtese.

Kushtet dhe Detyrat per Nikoqire (pastruese e dhomave):

 • Kerkohet pervoje e punes;

 • Te jete e perkushtuar dhe te kete pergjegjesi ndaj punes;

 • Punohet ne dy turne: 07:00 – 15:00 dhe 15:00 – 23:00.

 • Punohet 6 dite te javes.

 • Oret jashta orarit te rregullt paguhen shtese.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Aplikimi:

Per poziten: Kuzhinier/e

Per poziten: Ndihmës Kuzhinier/e

Per poziten: Banakier/e

Per poziten: Kamarier/e

Per poziten: Nikoqire (pastruese e dhomave)

Apo na kontaktoni ne kete numer te telefonit: 049 43 43 66.

Afati i fundit për aplikim: 20 Korrik 2019.

HR Partners (Brend i Portal Pune Sh.p.k) është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook