Log in
X

Company Name

Kompania Union

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Reprezantues Mjeksore

Reprezantues Mjeksore

Information

Publish Date

27.05.2019

End Date

08.06.2019

Categories

| Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Reprezantues Mjeksore

Përgjegjësia: Reprezantimi i produkteve parafarmaceutike

Edukimi: Mjekesi e pergjithshme

Përvoja: 6 muaj pune me produkte farmaceutike

Trajnimi:


Detyrat:

 • Marketingu dhe prezantimi i produkteve ekzistuese dhe produkteve të reja në terenin perkates
 • Monitorimi I organizimit te sipoziumeve
 • Mbikqyrja dhe kujdesi për mbarëvajtjen e produkteve në pikat shitëse.
 • Hulumtimi i tregut.
 • Përgatitja e raporteve javore dhe mujore për punët e kryera.
 • Detyra të tjera sipas kërkesës nga personat përgjegjës.

Shkathtësitë tjera:

 • Njohja e punës me kompjuter
 • Njohja e programeve të Office
 • Aftësi për punë nën presion të kohës
 • Aftësi komunikuese
 • Gjuha Angleze ( e favorshme)
 • Njohja e gjuhes Serbe ( e favorshme)
 • Te posedoje patent shofer te Kategorise B

Emailat per kontakt te dergohen tek info@union-ks.com dhe ne Subject te shenohet “APLIKIM per “poziten perkatese”

Expired

Share

Advertising